Спиралата на Богинята от Isis & Cobra


Това уникално събитие ще се проведе в близост до Хило, Хавай ​​от 31 Май до 02 Юни.

Слънцето на Новата Ера - Златния Век изгрява и ние възприeмаме нов живот със спиралата от Светлина на Златната Богиня.


В тези специални времена от човешката история ние сме напълно подкрепени от астрологически планетарни констелации. Чрез съвпада Марс-Венера в началото на април, частичното лунно затъмнение на 25 април, пръстеновидното слънчево затъмнение на 10 май и чрез отварянето на портала на 25 май ние подготвяме себе си, за да се превърнем в олицетворение на Божествената Любов и експанзията на по-високи честоти на Светлината ще донесе окончателния баланс между мъжката и женската полярност на планетата Земя.

На Хаваите ще се свържем с вихъра, който е входната точка на самата Богиня за Земята и ще продължи процеса на интеграция на нашата божествена святост и единение на божествената любов.

Ние ще се предадем на пулса на Божествената Майка Земя, на пулса на океана и луната, огъня на страстта и изразяване на творчеството, дъха на Любовта ... и ще се предадем на благодатта, красотата и състраданието на самата Богиня и ще заземим всички наши преживявания и ще ги интегрираме в телата и живота ни.

С танц на Богинята и Бога, медитация, дишане, божествени символи, божествени заклинания, пеене, творчески изрази, с божественото присъствие на Богинята и предаването ни пред нейните енергии ще излекуваме всички аспекти на нашите женски и мъжки енергии в нас, ще излекуваме вътрешното дете, ще донесем равновесие между даване и получаване. Вихъра на острова ще ни помогне за изригването на огън за живот в живота ни, за да сме наясно със светостта на телата ни, за да активира ДНК-то ни и да си спомним кои сме всъщност. Със свещена церемония ще се събуди Богинята и Бога и ще освети нашите свещени мощни амулети ...

Вие ще изпитате по-лична и по-дълбока връзка с присъствието на Богинята и Бога в тялото и живота си и ще заземите божественото си присъствие в нашата красива планета, на която е предназначено да бъде Едемската градина.

Можете да получите повече информация и да се регистрирате тук:

http://portal2012.org/Hawaii.html

Добре дошли в танца с Вселената в Райската Градина!


Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments